Добри Митов: Ние сме ЦСКА, нашата публика иска непримиримост и агресия (ВИДЕО)

Добри Митов: Ние сме ЦСКА, нашата публика иска непримиримост и агресия (ВИДЕО)

Novsport

05-10-2019, 22:30

Не мога да кажа дали треньорската рокада е повлияла. Видя се, че има настроение в отбора. Може би това е един от мачовете, в който създадохме най-много положения. Щастливи сме и занапред ще продължим в същия дух. Ние сме ЦСКА, това иска нашата публика – непримиримост, агресия, заяви временният наставник на ЦСКА Добромир Митов след 4:0 над Витоша Бистрица.  

"Опитваме се постоянно да го говорим с футболистите. Трудно е да се постигне, но трябва малко повече старание и воля от всички", продължи той.

"Казахме на момчетата, че с оглед напрежението, което имаше в нашия отбор, беше важно да отбележим рано, за да се успокоим. Поздравявам целия отбор и феновете, които ни подкрепяха през цялото време", каза още Митов.

"Ние търсим най-добрия вариант спрямо футболистите, с които разполагаме. Смятам, че целият отбор се справи много добре днес. Заслужават поздравления. Само бъдещето ще покаже дали ще продължим така", добави специалистът.

"Моментът на Али Соу ще дойде. Той е класен футболист, така че разчитаме на него", заяви Митов.

"На Юрич му липсва игрова подготовка, но ние работим индивидуално с него и имаме търпение. Вярваме, че в бъдеще ще ни помогне със своите качества."

"Засега единствено с Бикел имаме по-сериозен проблем, но след медицинските прегледи ще има повече яснота", завърши Митов.

Източник: Novsport

Последни новини