Дунав свиква Общо събрание, ще избира ръководство

Дунав свиква Общо събрание, ще избира ръководство

Novsport

08-08-2020, 12:38

Дунав свиква Общо събрание на 12 септември, когато ще бъде гласувана структурата на клуба и ще бъде избрано ново ръководство. Това бе съобщено от временно изпълняващият длъжността изпълнителен директор на русенци - Деян Йорданов.

"Преди това има да се свършат още юридически процедури и доста оперативна работа. Идеята на това събрание е да бъде достатъчно мащабно и за първи път в историята на този клуб новото ръководство да бъде избрано на база конкретна програма и идеи от членовете му. Структурата на клуба ще е доста иновативна за страната ни, така че нещата наистина да са на светло", каза Йорданов. 

В момента той води преговори с настоящи и потенциални нови спонсори на Дунав. 

"Драконите" отложиха мача си от първия кръг на Североизточна Трета лига с Ботев Нови пазар и вместо него ще изиграят контрола с Дунав Батин. 

Отборът ще започне само с юонши, като се водят преговори в него да се завърнат някои от по-опитните футболисти, които да предават знанията си на по-младите. Идеята е преструктурирането и изграждането на състава да приключи до края на есента и Дунав да гради отбора за атака на Втора лига и евентуално на елита, каза Деян Йорданов. 

Водят се преговори с Община Русе, както и с местни бизнесмени, за да помогнат на клуба.

Източник: Novsport

Последни новини