Душан Перниш: Върба ще свърши отлична работа в Лудогорец

Душан Перниш: Върба ще свърши отлична работа в Лудогорец

Novsport

16-12-2019, 07:52

Вратарят на Берое Душан Перниш, който е работил с Павел Върба, сподели, че специалистът ще свърши нужната работа на Лудогорец. Двамата се засичат в словашкия Жилина в периода 2006-2008 г.

"Неговото идване в България и в Лудогорец е доста интересно, включително и за мен самия, защото той е един от треньорите, с които съм работил. А и това е едно важно послание от страна на Лудогорец.

Павел Върба е много опитен играч в бранша и има успехи дори извън родината си, включително и в евротурнирите, където силен е и Лудогорец", сподели Перниш пред БНТ.

"Когато аз работех под негово ръководство в Жилина, все още нямаше такива успехи, каквито постигна по-късно. Но вярвам, че ще свърши отлична работа в Лудогорец и дори по някакъв начин той ще помогне на българския футбол. Нямам съмнения в това. Чете играта умело", добави стражът на заралии.

Разградчани опитват от доста време да убедят специалиста да поеме тима и най-накрая успяха. Очаква се днес или утре той да бъде обявен официално за нов старши треньор на Лудогорец.

Източник: Novsport

Последни новини