Дяков: Бяхме далеч от играта, която трябваше да покажем

Дяков: Бяхме далеч от играта, която трябваше да покажем

Novsport

11-02-2021, 18:16

 Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков не бе доволен от представянето на отбора след победата с 3:1 над Спортист (Своге) за Купата на България. 

"Заслужена победа, но мисля, че бяхме далеч от играта, която трябваше да покажем. Без значение, че е първи мач, трябва да изглеждаме много по-чисто игрово. Имаме много сериозни качества и трябва да ги показваме във всеки един мач", заяви Светослав Дяков.

"Опитаха се да ни поставят под напрежение. Не бива да подценяваме противника - един добър отбор с опитни футболисти, но нашето ниво е по-високо. Надявам се в следващите мачове да вдигаме нивото и да покажем по-добра игра, тъй като в подготовката показахме много хубави неща", добави той.

"Да, днес ни беше генерална репетиция преди завръщането на efbet Лига. Хубаво е, че се изправихме срещу тим от Втора лига, който без да го подценявам, няма нашите качества. Мисля, че вече трябва да сме климатизирани към ситуацията в България. Всеки треньор има своите идеи, така че със сигурност има много интересни неща, които се опитва да наложи. Дано се получат. За момента работим добре и изключително сериозно", каза още полузащитникът на Лудогорец.

Източник: Novsport

Последни новини