Евробоецът Лудогорец ще кръстоса шпаги срещу белгийския Антверп тази вечер

Евробоецът Лудогорец ще кръстоса шпаги срещу белгийския Антверп тази вечер

Novsport

22-10-2020, 07:37

Лудогорец приема днес от 20:00 часа Антверп в първи мач от група J на Лига Европа.

Домакините са нахъсани да стартират с успех, а треньорът Павел Върба обеща възпитаниците му да се представят много по-силно, отколкото в предишното си домакинство.

През уикенда те стигнаха само до 1:1 срещу Царско село на "Хювефарма Арена". Чешкият специалист призна, че ще направи доста рокади по състава и се надява това да донесе необходимия успех.

"С пълни сили сме за Антверп. Винаги първият мач в групите на Лига Европа е много важен. Подхождаме с респект към нашия съперник и неговата сила. Домакини сме и трябва да вземем победа. Като обърнем внимание на останалите отбори в групата, ако искаме да продължим напред, трябва да печелим точки срещу всички", каза Върба.

Освен Антверп Лудогорец е в компанията на Тотнъм на Жозе Мауриньо и австрийския ЛАСК Линц.

Колегата му Иван Леко пък е притеснен от многото проблеми по състава. Както е известно, част от играчите му са под карантина заради пандемията с коронавирус.

Звездата Мбокани е наказан, а някои от гласените за негови заместници отпаднаха в последния момент от групата, която пристигна в България.

В състава на домакините контузените са Вандерсон, Анисе и Чибота, а наказани няма, докато при гостите освен наказания Мбокани аут са още контузените Сен, Лукаку, Де Сарт и Нсимба. Аут е и болният от коронавирус Коопман. 

Лудогорец - Антверпен (вероятни състави)

ЛУДОГОРЕЦ: Илиев, Вердон, Моци, Недялков, Сисиньо, Сантана, Янков, Баджи, Каули, Десподов и Кешеру 

АНТВЕРПЕН: Бюте, Желен, Де Лает, Батубинсика, Юклерьод, Хонгла, Харун, Мийоши, Геркенс, Рафаелов и Ампома

Източник: Novsport

Последни новини