Едуард Ераносян: Локомотив (Пловдив) трябва да покаже характер срещу Словачко

Едуард Ераносян: Локомотив (Пловдив) трябва да покаже характер срещу Словачко

Topsport.bg

28-07-2021, 12:01

Бившият треньор на Локомотив (Пловдив) Едуард Ераносян заяви пред "Мач Телеграф", че футболистите трябва да покажат самочувствие в реванша със чешкия Словачко. Специалистът пожела успех на "черно-белите" и останалите евроучастници.

"Много искам отборът да успее да задържи аванса, който си извоюва с късния гол в първата среща. Ще стискам здраво палци на Локо и на останалите наши отбори. Чехите са добър отбор, но не са извънземни.

Отборът трябва да покаже характер, но има нужда и от късмет. След това го чака много тежко препятствие в лицето на Копенхаген, но за всички ще е добре Сашо Тунчев и момчетата му да успеят да изпълнят целта си.

Футболистите и на Локомотив, и на всички български отбори трябва да показват самочувствие. Няма от какво да се притесняваме и да се подценяваме. Да, чехите бяха на европейското първенство и играха силно, но и ние имаме своите силни страни.

Не бива да изпускаме и най-малките шансове, при които ни се отдава да ги покажем. Европейското участие е цел, която се преследва месеци наред и за всички, които сме свързани с тази игра е добре да имаме повече победи.

Надявам се ЦСКА също да отиде напред. Стойчо Младенов ми е личен приятел и го подкрепям изцяло. Сигурен съм, че той ще промени играта на "червените". В успеха на Лудогорец съм сигурен, но Арда наистина изтеглиха много тежък противник", каза Ераносян.

Източник: Topsport.bg

Последни новини