ЕКСКЛУЗИВНО: Огромни скандали тресат бивш шампион на България!

ЕКСКЛУЗИВНО: Огромни скандали тресат бивш шампион на България!

Novsport

25-04-2020, 19:46

Големи драми тресат Етър заради сериозната финансова криза, налегнала клуба по време на пандемията. Футболисти от тима са ядосани на ръководството. Причината е безпаричието и лъжите, които са принудени да слушат от доста време насам, твърди Блиц, позовавайки се на сигурни източници.

Играчите на Етър за последно са получили пари за февруари. Управата на шампиона на България от 1991 година обаче ги шокирала, връчвайки им по половин заплата, а не цяла. Футболистите напористо се интересували какво се случва в клуба и кога ще им бъдат изплатени месечните възнаграждения, но от ръководството на "болярите" все увъртали и не им давали ясен отговор, оправдавайки се с пандемията. 

Още по-големият проблем е за играчите, които не са от Велико Търново. Те са принудени да плащат квартирите си в старата столица с лични средства. Причината е, че от клуба не им отпускат средствата, полагащи им се по договор.  От началото на годината футболистите на "виолетовите" не са получили нито лев за наемите си, очаквайки въпросните пари вече четвърти месец.

Освен това още чакали и премията за гръмката победа с 6:2 над Витоша (Бистрица) от 2 март.

Очевидно ситуацията в Етър е все по-тревожна и няма яснота какво ще се случва. 

Източник: Novsport

Последни новини