Емил Колев се завръща в Янтра

Емил Колев се завръща в Янтра

Topsport.bg

05-07-2022, 17:10

След една година прекарана в дублиращия отбор на Ботев (Пловдив), Емил Колев се завръща в състава на Янтра, обявиха от клуба.

Атакуващият футболист беше част от габровския тим в първия му сезон след завръщането в професионалния футбол, но тогава игра със зелено-бялата фланелка като преотстъпен от Ботев. В края на юни договорът на Колев с клуба от Пловдив изтече и той вече е в редиците на представителния тим на родния си град.

"Връщам се у дома и това е чудесно. Отборът е много израснал, а колективът е страхотен. Тимът е много по-добър от този, който беше предходния ми период тук и съответно вече целите са доста по-високи от борба за запазване на мястото в групата. Аз смятам, че през изминалия сезон понатрупах още мачове и опит в професионалния футбол, чувствам се по-уверен и амбициран да помогна с каквото мога на отбора да изпълни целите си", сподели Емо.

Колев стартира футболния си път в Янтра. Преминал е през школите на Берое, Септември София и Ботев Пловдив. Шампион на България е с отбора U17 на Ботев за сезон 2017/2018. С "жълто-черните" има и спечелена Купа на БФС. През изминалия сезон Колев изигра 18 мача за дубъла на "канарчетата", реализира един гол и даде две асистенции.

Източник: Topsport.bg

Последни новини