Енгибаров: Като цяло съм доволен, Славия не ни надигра

Енгибаров: Като цяло съм доволен, Славия не ни надигра

Novsport

31-10-2019, 18:24

“Този мач го загубихме заради индивидуална грешка. Като цяло съм доволен от отбора. Славия не ни надигра. В последните минути браниха резултата, дръпнаха се дълбоко в тяхната половина, бавеха времето.“

Това каза наставникът на Витоша (Бистрица) Енгибар Енгибаров след шестото поредно поражение в първенството, този път с 0:1 от Славия.

„В атака създадохме положения, но не ги вкарахме. Като не отбележиш, няма как да победиш“, каза треньорът на опашкарите в класирането, които загубиха у дома с куриозен гол от „белите“.

„Проблемът не е психологически. Момчетата имат желание и хъс, но всичко опира до възможности. Бих казал, че губим мачовете от индивидуалната класа на футболистите. Налага се постоянно да правим смени, защото имаме контузени и наказани. Нямаме дълбочина. Вижда се, че нашият отбор не стои чак толкова зле, но малко не ни достига. Това е от индивидуалната класа. Ако вземем по-опитни на полусезона, нещата може да се променят“, каза Енгибаров.

„Всеки мач е важен и финал за нас. Ако ръководството счита, че аз съм причината за тези резултати, винаги ще си тръгна. Но мисля, че нещата не стоят така. Имам добра комуникация с ръководството, те са реалисти”, допълни той.

Източник: Novsport

Последни новини