Енгибаров: Още не съм подписал с Дунав

Енгибаров: Още не съм подписал с Дунав

Novsport

25-07-2020, 07:08

Пълната мъгла около бъдещето на Дунав продължава. Пред "Тема Спорт" желаният от клуба треньор Енгибар Енгибаров призна, че е водил разговори с ръководството, но не е подписал договор. Макар и без да го казва в прав текст, от думите на Енгибаров става ясно, че има сериозни резерви дали да поеме Дунав. Очаква се подготовката да стартира на 27 юли, понеделник. Кой ще е треньор и кои играчи ще останат, е пълна мистерия.

"Нищо конкретно не мога да ви кажа в този момент. Не съм подписвал договор, доста неща има да се изясняват. Засега съм във Варна, пък ще видим какво ще стане, водили сме предварителни разговори, но аз съм поставил определени условия. Оттук нещата не зависят от мен. Ситуацията е на изчакване. Няма и много време. Разговорите ги водих с Красен Кръстев", заяви Енгибаров.

Футболистите също тънат в неведение какво ще се случва. Има 8 играчи с договори за още една година. Предвид обстановката и безпаричието, няма да е изненада ако те разтрогнат по вина на клуба. Според запознати обаче ръководството не държи постоянен контакт с тези футболисти. Най-сериозен е интересът към вратаря Благой Макенджиев, а Монтана, който победи Дунав в баража за елита с 4:1, иска халфа Ивайло Лазаров и нападателя Стефан Христов.

Клубове от Първа и Втора лига гледат и към доста играчи на русенци.

Източник: Novsport

Последни новини