Енгибаров: Резултатът трябваше да е 3:3

Енгибаров: Резултатът трябваше да е 3:3

Novsport

30-09-2019, 22:12

Наставникът на Витоша (Бистрица) Енгибаров Енгибаров коментира поражението на водения от него тим с 2:3 от Локомотив (Пловдив) в 11-ия кръг на родното първенство. Специалистът бе доволен от продукцията на футболистите си и определи “смърфовете” като един от най-стойностните отбори” в нашия шампионат.

“Локомотив не са ни надиграли и реалният резултат е равен. Преломният момент беше дузпата. Детинска грешка, в този момент отборът беше в подем, вместо да изравним резултата, се стигна до 3:1.

Долапчиев също имаше стопроцентово положение, реалният резултат е 3:3, но поздправявам моите момчета за характера. Локомотив (Пд) е един от най-стойностните отбори в първенството, представихме се достойно. Момчетата си вярват, може би липсата на Гъргоров, с това тежко наказание, оказа влияние. Но не мога да бъда недоволен”, сподели след края на мача Енгибаров.

“Въпреки че сме последни, мисля, че играем, стараем се да показваме добър футбол. ЦСКА не са в най-добро състояние в момента, ще излезем мобилизирани”, сподели старши треньорът на Витоша, попитан за предстоящия мач на тима си с ЦСКА.

“Ще обжалваме наказанието (на Гъргоров). Прекалено тежко е. Мисля, че тази седмица ще се реши въпросът, нормалното е да го накажат за 2 мача”, каза още Енгибаров.

Източник: Novsport

Последни новини