Ето титулярите на Хебър и ФК ЦСКА 1948

Ето титулярите на Хебър и ФК ЦСКА 1948

Topsport.bg

29-07-2022, 17:31

Отборите на Хебър и ФК ЦСКА 1948 откриват програмата на четвъртия кръг в efbet Лига. Двата състава стартираха първенството с победи, които засега останаха и единствените им в шампионата. И за разлика от символичните гости, които навъртяха равенства с Пирин и Лудогорец, паразрджиклии инкасираха поражения от Септември и Локомотив (Пд).

Хебър, който домакинства на националния стадион "Васил Левски", ще бъде без своя централен нападател Ивайло Михайлов.

По-лека е травмата при Боян Кнежевич, който също остана извън сметките на Фулвио Пеа за двубоя с "черно-белите" от Пловдив.

ФК ЦСКА 1948 ще може да използва последното си ново попълнение Парвиз Умарбаев. Националът на Таджикистан навлиза в игрови ритъм и решението ще бъде единствено на Любослав Пенев кога да го включи в игра.

Любопитното от лагера на тима е интересът към звездата на "червените" Ивайло Чочев. Той е горещо желан от легендата на италианския футбол Филипо Индзаги, който в момента води Реджина.

Главен съдия на срещата е Волен Чинков, с помощници Павлин Михайлов и Николай Попниколов. За ВАР ще отговарят Иво Ненков и Мирослав Иванов. Делегат на БФС е Делян Асенов, а работата на реферите зорко ще следи Николай Ангелов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини