Етър без Яни Пехливанов срещу Ботев (Пд)

Етър без Яни Пехливанов срещу Ботев (Пд)

Novsport

24-11-2019, 23:39

 Eтър гостува на Ботев (Пловдив) с амбиция да продължат победите след хубавия успех над Черно море. Мачът е в понеделник от 17:30 ч. в Коматево и ще бъде ръководен от Георги Димитров от София с асистенти Петър Джугански и Димитър Димитров.

Халфът Яни Пехливанов, който може да играе и в защитата, е единственият отсъстващ за предстоящото гостуване. Той още се възстановява от травмата, но следващата седмица ще е готов, увери старши треньорът Росен Кирилов.

Добрата новина е, че Красимир Станоев и Флорент Боджадж са възстановени и ще са в групата за мача. Трайно отсъстващият таран Иван Петков едва ли ще се завърне за оставащите 4 мача и треньорският щаб, както и самият футболист, са на мнение да не избързва и да проведе пълноценна зимна подготовка.

При "болярите" има настроение след важната победа в последния кръг над Черно море и те вярват, че могат да си тръгнат с точки от Пловдив.

"Много пъти съм казвал, че няма леки мачове, така че и този ще е труден. Настроение обаче има. Амбицирани сме да направим хубав мач и да спечелим точки", коментира преди тръгването старши треньорът Росен Кирилов.

Източник: Novsport

Последни новини