Етър пуска 3000 билета за мача с Дунав

Етър пуска 3000 билета за мача с Дунав

Novsport

05-06-2020, 09:56

3000 билета са готови за предстоящия първи домакински мач на „Етър” срещу „Дунав” на 11 юни. 

Толкова е разрешеният капацитет от 30% от седящите места на стадион „Ивайло”.

Билетите са на цена 10 лв. и със специална визия, а продажбата им е част от стартиращата кампания „Етър” – това си ти!” за набиране на средства в подкрепа на представителния отбор на В. Търново и детско-юношеската школа на клуба, които бяха засегнати от създалата се ситуация с коронавируса.

Те са и чудесна възможност за истинска и гореща подкрепа от трибуните на всеки привърженик, за да стане 12-ия играч на „болярите”!

Продажбата ще стартира във фенмагазина на „Етър” в понеделник, 8 юни, от 16 до 18 ч. В следващите дни до мача те ще се продават от 9 до 18 ч. във фенмагазина или офиса на футболния клуб на стадион „Ивайло”.

При купуването на билет, всеки ще има и уникалната възможност да се снима с шампионската купа, спечелена от ,,Етър" през 1991 г. Билетите вече могат да бъдат закупени и в мрежата на Еventim.

Изправени сме пред поредната трудност, която трябва да преборим заедно, защото ЕТЪР - това е всеки един от нас, който носи любовта към Велико Търново и славния ни клуб в сърцето си.

Трудните времена ни накараха да повярваме, че можем да сме единни и обединени в опита си да запазим и съхраним нещата, които обичаме, за да продължим да им се радваме и занапред, предавайки това и на идните поколения!

Всеки, който има възможност и желае да подкрепи „виолетовия” тим, може да го направи и на банковата сметка на клуба:

ОБЩИНСКА БАНКА

BIC: SOMBBGSF   

IBAN:  BG27 SOMB 9130 1057 0564 01

Крайната цел на кампанията, която ще продължи и след мача с "Дунав", е сумата от 100 000 лв. Средствата ще бъдат използвани за първия отбор и за детско-юношеската школа на клуба.

Ние знаем, че ще се справим, защото сме заедно!

ЕДИН ЗА ВСИЧКИ - ВСИЧКИ ЗА ЕТЪР!!!

Източник: Novsport

Последни новини