Етър пусна в продажба виртуални билети и за мача с Монтана

Етър пусна в продажба виртуални билети и за мача с Монтана

Novsport

09-12-2020, 17:10

 Етър отново пуска в продажба виртуални билети за домакинските мачове на отбора от настоящото футболно първенство. Футболната среща от XV-и кръг в първенството на Първа професионална лига противопоставя “болярите” на отбора на “Монтана”. Срещата е във вторник, 15.12.2020 г., с начален час 17.30 часа, припомниха от клуба.

"Заради пандемията от коронавирус всички футболни срещи се играят пред празни трибуни. Приходите от продажбата на виртуални билети ще бъдат безценна помощ за клуба в този момент! Благодарим ви! Можете да избирате от три типа билети – Стандартен-Бронзов, Сребърен и Златен, с цени съответно 10, 50 и 500 лева.

Всеки закупил Бронзов или Сребърен билет ще участва в томбола, в която ще могат да се спечелят пет атрактивни награди, свързани с клуба – рамкирана снимка с автограф, фланелка с автографи, абонаментна карта за целия следващ сезон, шал и ключодържател. Един Бронзов билет дава едно участие в томболата, докато един Сребърен дава 5 участия. Всички печеливши от томболата ще бъдат изтеглени на живо в страницата на клуба във Facebook.

Закупуването на Златен билет дава уникалната възможност да си направите снимка с отбора, за футболен календар, който ще получите разпечатан. Тази опция е валидна за всеки Златен билет. Златните билети са само пет!

Припомняме, че днес бяха изтеглени печелившите имена от томболата за предишния мач с “Монтана”. Христо Христов се оказа щастливецът, който става притежател на най-атрактивната награда – фланелка на отбора с автографите на всички футболисти. Абонаментна карта за всички домакински мачове на „Етър” през следващия сезон спечели Калоян Йорданов. Рамкирана снимка на голмайстора на „виолетовите” Преслав Боруков с личен автограф става притежание на Мартин Папазов. В понеделник, 14 декември, всеки от печелившите може да получи наградата си в офиса на клуба на стадион „Ивайло”", добавиха от клуба.

Източник: Novsport

Последни новини