Етър се похвали с нов халф

Етър се похвали с нов халф

Novsport

05-01-2021, 19:36

 Полузащитникът Симеон Мечев е второто ново попълнение в състава на Етър през зимната пауза в първенството на efbet Лига.

Мечев подписа днес договор с великотърновци за следващите 18 месеца и от утре започва подготовка с "виолетовите".

Офанзивният халф е роден на 16 март 1990 година. В кариерата си е играл за Славия, Монтана, Берое, Ботев Враца, Видима-Раковски, Верея, Нефтохимик и Локомотив Горна Оряховица. Той започна настоящия сезон в Царско село, но през октомври разтрогна договора си по взаимно съгласие и след това два месеца беше част от Септември София.

"В Етър ме доведе амбицията да направим всичко възможно с треньорския щаб и момчетата отборът да запази мястото си в елита, защото този град го заслужава. С Александър Томаш се разбрахме с две думи, оттук нататък трябва здрава работа и времето ще покаже. Вярвам напълно, че Етър може да се спаси от изпадане, предполагам и всички останали, така че със здрави тренировки и колектив нещата ще се получат. Предстои ни подготовка, надявам се да мине гладко и да няма контузии, да се напаснем помежду си в контролите и да влезем добре в първенството. Моята амбиция мога да определя само с две думи - здрава работа", заяви Мечев след подписването на договора си с Етър.

Източник: Novsport

Последни новини