Етър стартира с контролите утре

Етър стартира с контролите утре

Topsport.bg

18-01-2022, 15:46

Първата си контрола от подготовката ще изиграе в сряда, 19 януари, представителният тим на Етър. Футболистите на Веселин Великов се изправят срещу дублиращия отбор, воден от Николай Катъров. И за двата тима това е първа проверка от началото на подготовката им.

Мачът е от 14:00 ч. на изкуствения терен "Трифон Иванов" до Спортното училище. Двамата треньори ще дадат шанс на всички налични футболисти. До края на първия етап от подготовката си във Велико Търново "виолетовите" ще имат още една контролна среща - в събота те приемат третодивизионния Загорец (Нова Загора).

От понеделник, 24 януари, те заминават на 12-дневен подготвителен лагер в Благоевград. Етър ще отседне в хотел в областния град, като ще води тренировки на два от терените в региона. Там "болярите" ще направят четири проверки срещу доста силни противници.

На 27 януари те срещат елитния Локомотив (Пловдив), а два дни по-късно - и Кюстендил. На 2 февруари гостуват на Марек (Дупница), а на 4 февруари - на домакините от Пирин (Благоевград). После се завръщат във Велико Търново, където на 12 февруари е последната им проверка срещу Дунав (Русе).

Източник: Topsport.bg

Последни новини