Жеферсон и Маурисио Гарсес вчера най-накрая се включиха в тренировките на ЦСКА

Жеферсон и Маурисио Гарсес вчера най-накрая се включиха в тренировките на ЦСКА

Topsport.bg

30-09-2022, 08:03

Бразилските футболисти на ЦСКА Жеферсон и Маурисио Гарсес вчера най-накрая се присъединиха към съoтборниците си, след като пропуснаха близо седмица от тренировъчния процес на тима, както и контролата със Септември (София), спечелена с 2:0, пише "Тема Спорт".

Двамата получиха по-дълга почивка от треньора Саша Илич след вечното дерби с Левски и се прибраха до родината си. Те обаче трябваше да се завърнат в България в понеделник и да подновят тренировки във вторник. Вместо това, Жеферсон и Гарсес се присъединиха към заниманията на тима едва вчера. Минимален е шансът те да започнат като титуляри в домакинството на Пирин (Благоевград) в понеделник.

Любопитно е, че далеч не за първи път Жеферсон закъснява с връщането си в София. Последният такъв случай бе през лятото, когато не се прибра навреме за подготовката на тима под ръководството на Саша Илич. Той се забави с цяла седмица, което ядоса треньора.

След идването на сръбския специалист бразилецът доста по-често започна да се заседява на резервната скамейка и загуби статута си на основен футболист. Наскоро той получи български паспорт.

Източник: Topsport.bg

Последни новини