Живко Атанасов: Очаквах да е трудно, но не и да имаме само една точка

Живко Атанасов: Очаквах да е трудно, но не и да имаме само една точка

Novsport

23-08-2020, 21:16

Очаквах да е трудно положението, когато дойдох, тъй като виждах състава, но не очаквах да имаме само една точка, обяви централният защитник на Левски Живко Атанасов след поражението с 0:1 от Царско село на стадион "Георги Аспарухов". 

"Какво да им кажа на феновете? Кураж! И благодаря за подкрепата. Само такава усещам от тях. За съжаление не успяхме да ги зарадваме днес. Доста брак в играта. Представихме се по-добре от предните два мача. С всеки изминал двубой се опознаваме и обиграваме все повече", коменитара защитникът.

"Имаше един удар в нашата врата преди почивката и ни вкараха гол. Второто полувреме вече беше различно. Липсваше ни късмет, накрая не успях да вкарам. Трябва да видя отново ситуацията. Не дадохме максимума от възможностите. Трябва да играем по-добре и да печелим точки. Има известна доза напрежение в отбора. Всички обаче са зад нас. Фенове, треньорският щаб, има настроение в тренировките, а накрая на мача не се получат нещата. Много скоро очаквам да сме много по-добре", завърши Атанасов.

Източник: Novsport

Последни новини