Живко Атанасов: Чувствам конкуренция в Черно море и това ме зарежда

Живко Атанасов: Чувствам конкуренция в Черно море и това ме зарежда

Topsport.bg

17-09-2021, 12:55

Защитникът на Черно море - Живко Атанасов сподели, че заварил невероятен колектив в състава на "моряците". Бранителят говори пред колегите от "dsport" и разкри, че отдавна е искал да работи с треньора Илиан Илиев

"Не ми беше нужно време да се адаптирам, след като има невероятен колектив. Познавам повечето момчета, с които тренирам. Другото, което заварих е, че всички момчета са професионалисти и са сносни изпълнители.

Искат да побеждаваме всеки мач и отборът да върви напред. Също така господин Илиев е треньор, с който отдавна искам да работя. Не съм мислил много дали да премина в Черно море. Не съм чакал за чужбина, по-скоро веднага се съгласих.

Чувствам конкуренция и това ме зарежда. Имаме много добри изпълнители на поста централен защитник. Естествено конкуренцията изгражда, аз я харесвам, защото трябва да се стараеш, не може да се отпускаш. Конкуренцията е добра за един отбор.

Имаме изключително качествени футболисти и изключителен треньор. Надявам се да сме максимално по-нагоре (в класирането). Има много силни отбори, които са много здрави. Тази година първенството ще е много интересно", каза Атанасов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини