Живко Миланов отново на "Герена"

Живко Миланов отново на

Novsport

15-07-2020, 09:07

 Бившият капитан на Левски Живко Миланов се появи вчера в ранния следобед на „Герена“. Той посети офисите на клуба и се срещна с ръководството. Очаква се 36-годишният бивш десен бек да получи пост при сините – било в школата или спортно-техническия щаб. Както е известно, Живко кара треньорски курсове и вече притежава тапия, която му позволява да бъде помощник. Предстои му да изкара и Про лиценз. Той прекрати кариерата си преди края на изминалия сезон. Миланов имаше договор със сините и за следващата кампания, но бе принуден да каже "Стоп" заради медицински проблеми. Той разкри, че има болест на белите дробове, която не му позволява да продължи да бъде професионален футболист. Последният двубой за полуфиналът-реванш за Купата на България срещу Локо Пловдив (0:0) на "Герена". Мачът се игра на 23 юни. Дълго след края му той обираше със сълзи на очи аплодисментите на феновете.

Живко е юноша на клуба, изкара три периода в Левски. Той изигра общо 231 мача за сините във всички турнири, в които отбеляза 12 гола. Спечели три титли и три купи на страната. През пролетта Миланов прояви голяма съпричастност към хората от администрацията на Левски. Със собствени средства той плати по едно месечно възнаграждение на служителите в клубните офиси.

В същото време на "Герена" отчитат добър интерес към абонаментните карти, които са на цени от 105 до 1050 (притежателите на талони за сезон 2019/20 ползват намаление). През миналата кампания сините имаха 5822 абоната. Целта, която си поставиха от клуба, е тази бройка да бъде надминат

Източник: Novsport

Последни новини