За тези футболисти и треньори ли събираха пари феновете на Левски?

За тези футболисти и треньори ли събираха пари феновете на Левски?

Novsport

09-06-2020, 22:37

Феновете на Левски са уникален феномен за България! Това е абсолютно безспорно, особено като вземем предвид събитията от последните шест месеца. Те не се поддадоха на желанието на сдобилия се с 18 обвинения беглец от правосъдието Васил Божков да излязат на улицата срещу легитимното правителство на Република България......

Те не се поддадоха на паниката за бъдещето на любимия си клуб....Те дадоха и последните си левчета за каузата "спасение на Левски"......И в крайна сметка успяха, към днешна дата хоризонтът пред "сините" е малко по-ясен в сравнение с преди месец...

Футболистите на Левски отвърнаха по подобаващ начин преди мача с Лудогорец, издигайки плакат "Благодарим ви за подкрепата"! И...до там. Последваха сравнително добри 90 минути срещу хегемона от Разград, за да се стигне до трагикомичното представяне на "Лаута" в първия полуфинал за Купата на България срещу Локо Пд. "Сините" за 90 минути стигнаха до един полуудар в очертанията на вратата, дело на резервата Станислав Костов след почивката. В същото време "черно-белите" стигнаха до два гола, пропуснаха още поне толкова, а в 87-та минута вратарят на Левски Миятович героично спаси трето попадение във вратата си.

Играчите на Левски на "Лаута" изглеждаха като случайно събрани аматьори от кварталната градинка, които не могат да надскочат нивото си. Да, но същите тези футболисти имат в договорите си заплати за хиляди евро на месец, някои за десетки хиляди....И феновете цяла зима и пролет даряваха от скромните си приходи, за да не разтрогнат "примадоните" и да си тръгнат.

Е не, нелепо е , срамно е, обидно е...За обикновения запалянко, който лишава семейството си от някаква покупка, за да плати заплатата на Каргас, несъстоятелния Насиру Мохамед или някой подобен наемник. И също така на треньорския щаб, който явно не успява да направи нищо за подобряване представянето на Левски.

Та "сините" нямат гол в последните си 3 (три) официални мача, а за последно вкараха при 1:2 от Славия, когато буквално "белите" ги разнасяха като куце пиле домат на Герена...И на този фон пестеливият на думи Петър Хубчев обяви, че "Левски трябва да започне да вкарва положенията си"!?

Ама какви положения бе, Хубси, ти днес гледа ли мача на "Лаута"!?!?

Източник: Novsport

Последни новини