Заги взискателен към Славия въпреки успеха над Пирин

Заги взискателен към Славия въпреки успеха над Пирин

Topsport.bg

13-02-2023, 19:59

Треньорът на Славия Златомир Загорчич изрази задоволството си от успеха над Пирин (Благоевград) с 2:0 в двубоя от 19-ия кръг на efbet Лига. Сръбският специалист все пак изрази и известно недоволство.

"Победихме заслужено с оглед показаното преди почивката. Вкарахме два гола, но през последните пет минути на първото полувреме започнахме да пазим резултата и това не ми хареса. Сега вече мислим за следващия ни мач.

Успяхме да реализираме голове и това е най-важно. Трябва да си помислим за това да няма отпускаме, когато вече разполагаме преднина. Задължени сме да играем по един и същи начин през всичките 90 минути.

Винаги в първия мач от първенството има малко колебания. Ние показахме желание и характер да победим на всяка цена. Отпускането позволи на противника да владее повече топката през второто полувреме.

Искам да играем на високи обороти и срещу Лудогорец. Те имат достатъчно футболисти. Не може да мислим, че ще има отпускане в техния състав. Ние трябва да си повярваме и да изиграем здрав мач. Ако успеем да вземем точки, ще бъде много хубаво за нас", коментира Заги.

Източник: Topsport.bg

Последни новини