Заги: Доволен съм от абсолютно всичко показано от футболистите

Заги: Доволен съм от абсолютно всичко показано от футболистите

Topsport.bg

03-12-2022, 14:12

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич коментира победата над Ботев (Пловдив) с 2:1 в турнира за Купата на България.

"Днес изиграхме много добър мач срещу силен противник. Можеше да решим мача по-рано, но пропуснахме дузпа и някои други положения. Мисля, че заслужено продължаваме напред. Доволен съм от абсолютно всичко показано от футболистите в този мач.

Той коментира и грешката в защита, която доведе до гола на Ботев:

"Няма как един мач да мине без грешки, но се ядосвам на груби грешки, при които може да се реагира по-добре. Футболистите трябва да си комуникират на терена, а не след това да се карат "ама защо го направихме". Това е нещо, което се опитвам да ги убедя да правят повече.

За мен всеки един мач е важен, без значение дали за Купата или за първенството. Доволен съм от сезона до момента. Можеше и по-добре, но гледаме напред и се надяваме да се подобрим още.

Говорих с президента, ще опитаме да намерим определени футболисти на определени постове, за да можем напролет да се противопоставим на по-силните тимове в нашето първенство.", каза още Заги.

Източник: Topsport.bg

Последни новини