Загорчич: Бяха много трудни два месеца!

Загорчич: Бяха много трудни два месеца!

Novsport

28-05-2020, 16:40

 Наставникът на Славия Златомир Загорчич даде пресконференция малко повече от седмица преди подновяването на шампионата в efbet Лига след паузата заради COVID-19. Специалистът е наясно, че към момента има много неясноти относно състоянието на всички отбори заради дългото прекъсване, но се надява, че “белите” ще успеят да намерят бързо формата си, която показваха преди спирането на шампионата. Заги също така заяви, че за първи път чува, че има интерес към бранителя на Локо (София) Шоко.

“Два месеца без футбол ни тежеше на всички. Започнахме някакви тренировки преди две седмици, но не са достатъчни, надяваме се да наваксаме. Утре имаме контрола с Ботев и ще видим в какво състояние е отборът. Ще преминем и този вирус и се надяваме вече да се връщаме към нормалния живот. Емил Виячки е без симптоми, всичко е наред. Чакаме да мине този период, които трябва да е изолиран и той ще бъде заедно с нас. Трябва да вярваме в себе си, че ще продължим по същия начин, както беше и преди пандемията. Всички влизаме в шампионата без подготовка”, каза Загорчич.

“Аз бях четири седмици под карантина, имаше полицейски часове. Малко по-затегнаото беше в Сърбия. Там шампионатът се подновява след няколко дни. Никой не знае кой в каква форма е. Не знаем и ние самите какво ще представляваме на терена. Ще трябва и малко късмет да имаме и да си вярваме в нашите сили. Ще е опасно за футболистите, трябва да са много умни на терена. Ако почувстват нещо, веднага да се обаждат, за да ги предпазим. В момента не мислим за селекция. Имаме седем мача да доиграем и след това ще си поговорим кой ще остава и кой ще си тръгва. В момента няма да дискутираме по този въпрос. Мислим за мача с Царско село и се надяваме да го спечелим. Няма да е лесен двубой. Любо Пенев добър треньор и добър човек”, каза още Заги.

Източник: Novsport

Последни новини