Занев: Аз Локомотив не ги видях на терена, имах чувството, че играем с последния

Занев: Аз Локомотив не ги видях на терена, имах чувството, че играем с последния

Novsport

06-03-2021, 20:32

Капитанът ма ЦСКА Петър Занев бе видимо разочарован от нулевото равенство срещу Локомотив Пловдив. Бранителят заяви, че на „армейците“ им е липсвал последния пас. Той призна, че по време на мача е имал чувството, че ЦСКА играе срещу последния, а не срещу третия в класирането.

„Опитахме да спечелим мача, но за съжаление ни липсваше последния пас. Добре развивахме атаките си, но не успяхме да намерим верния път към вратата им. Играта се накъсваше много, не знам защо така. Явно има нови правила от ФИФА, някой като викне „Ох!“ или „Ах!“ трябва да се дава нарушение“, коментира Заенв.

„Отборът на Локомотив се стараеше да ни затвори. Седем човека през цялото време бяха пред пеналта. За да намериш пътя към гола, трябва 90 минути да ги поставиш под напрежение“, добави той.

„Локомотив Пловдив в повечето си мачове създават ситуации, днес лично аз не ги видях на терена. Вие видяхте ли ги? Имаха ли атака? По едно време имах чувството, че играем с някой от последните, а уж се борят за първото място“.

„При нас всеки мач има напрежение. Всеки мач трябва да го печелим, без значение дали играем срещу последния, или срещу Локомотив Пловдив и Лудогорец“, каза още капитанът на „червените“.

Източник: Novsport

Последни новини