Занев: Играхме 14 срещу 11, а и не можем да вкараме от голлинията

Занев: Играхме 14 срещу 11, а и не можем да вкараме от голлинията

Novsport

20-10-2019, 22:07

Капитанът на ЦСКА Петър Занев, също като своя шеф Стойчо Стоилов, обвини съдиите за днешната загуба с 1:0 от Локомотив в Пловдив.

“Защо загубихме от Локомотив?! Защото играхме 14 срещу 11. Вие гледахте ли повторенията? Техният гол? А колко отсъждания в обратна посока. Всяко докосване се свиреше фаул. Какво ниво? Аз този господин го знам отдавна. Когато иска да добута мача в едната посока, много добре го прави. Не мога да кажа, че има тенденция. Говоря за днес. Може да не е сгрешил нарочно. Не казвам, че е нарочно, но някои неща натежават."

"Както и че ние не можем да си реализираме головите ситуации. Днес имахме три стопроцентови. От голлинията не можем да вкараме."

"Като поведение, особено през второто полувреме, нашият отбор стоеше добре - държеше топката, атакуваше. Първото полувреме мисля, че загубихме средата на терена. Имаме вина за загубата и ние, ще си вземем поуки, но ако в другите мачове - като Берое, с Етър, в Русе имаме сами вина, днес стояхме добре на терена. Бихме се сами."

"Крушчич е млад, амбициозен човек. Иска да се развива. Подготвяше ни за битка, каквато и стана. Но пак казвам - съдията не позволи да стане битка. При всяко докосване, всяко единоборство той свиреше фаул."

"Трябва отборите да се оставят да играят. Като излезем в Европа виждате, че се пуска по-свободна игра, има динамика. Как да стане динамика като той всяко докосване свири. Ние от 90 минути играем 25. Това е. Какво да ви кажа?”, коментира Петър Занев.

Източник: Novsport

Последни новини