Занев: От 5 метра не можем да уцелим вратата

Занев: От 5 метра не можем да уцелим вратата

Novsport

29-09-2019, 22:48

Извелият ЦСКА с капитанската лента при загубата 1:2 от Берое Петър Занев беше видимо разочарован след мача от 11-ия кръг на efbet Лига. Заради поражението тимът вече изостава на 8 точки от лидера в класирането Лудогорец, което изглежда твърде голяма разлика в края на септември.

„Допуснахме първия гол от груба наша грешка в средата на терена. До този момент стояхме добре на терена, Берое нямаше удар във вратата. Имахме нелоши атаки. През второто полувреме започнахме да играем хаотични, с дълги топки. Пуснахме повече нападатели. Те имаха много контраатаки, ние не успяхме да си вкараме положенията. С 2 удара паднахме, общо взето”, коментира опитният Занев пред DIEMA SPORT в минутите след края на срещата в Стара Загора.

„Това не е за първи път – срещу Етър, срещу Дунав Русе без удар загубихме точки. 4-5 човека не били играли… Щом сме загубили, сме загубили всички. В това число и аз като капитан на отбора имам най-голяма вина. Тези 4 точки, които загубихме срещу Дунав Русе и Етър сега ни натежават. Берое е доста стойностен отбор. Вижда се, че имаха и късмет. Ние от 5 метра не можем да уцелим вратата. През второто полувреме много хаотично заиграхме. Не биваше да бързаме, но се подведохме по играта на Берое.”

„Оттук нататък трябва да играем мач за мач, за да натрупаме самочувствие и увереност. За да постигнеш 6-7 поредни победи ти е нужен стил на игра, който да следваш. Не знам, и късмет ни липсва. Стараем се да играем компактно, на бързи контраатаки. Кога се получава, кога -  не, но трябва да има повече тактическа дисциплина. През второто полувреме играхме на нападатели и защитници, в средата на терена беше празно.”

„Бодуров? Вие постоянно питате за него. Аз мнението за него съм го казал – добър футболист е. Трябва да питате ръководството и треньора. Друго не мога да кажа”, завърши Занев.

Източник: Novsport

Последни новини