Зануляването на ЦСКА, което трябва да спре утре

Зануляването на ЦСКА, което трябва да спре утре

Topsport.bg

11-04-2022, 16:00

ЦСКА е в игрова криза. В последните си 5 мача от efbet Лига "червените" разочароваха тотално. Мъка за всеки фен е да гледа футбола, показван от "армейците" в последно време. Резултатите говорят достатъчно - 5 мача, една победа, 2 равенства и 2 загуби. ЦСКА отбеляза само един гол в този период - във вратата на Берое, дело на Жорди Кайседо.

Лошата серия започна с 0:0 срещу Левски и продължи със същия резултат срещу последния в класирането Царско село на "Армията". За да дойде поражението с 0:2 от Ботев в Коматево и така чаканата победа срещу Берое в София. И отново загуба, пак с 0:2 в Пловдив, този път от Локомотив. Този сезон "смърфовете" са колебливи, но биха два пъти ЦСКА, преди това с 3:1 в Борисовата градина.

На "Армията" отново ври и кипи, а отборът трябва да излезе час по-скоро от дупката. Купа или "купичка", това е турнирът, който може да спаси сезона на ЦСКА. Зануляването трябва да спре утре, когато е първият полуфинал срещу Славия. Финал е задължителен, а там ще чакат Лудогорец или възроден Левски.

В ЦСКА е време за мъже. Да видим ще демонстрират ли мъжество "армейците"...

ЛОШАТА СЕРИЯ НА ЦСКА:

ЛЕВСКИ - ЦСКА 0:0

ЦСКА - ЦАРСКО СЕЛО 0:0

БОТЕВ (ПЛОВДИВ) - ЦСКА 2:0

ЦСКА - БЕРОЕ 1:0

ЛОКОМОТИВ (ПЛОВИДВ) - ЦСКА 2:0

ОБЩО: 5 МАЧА, 1 ПОБЕДА, 2 РАВЕНСТВА, 2 ЗАГУБИ, ГОЛОВА РАЗЛИКА 1:4 (-3).

Източник: Topsport.bg

Последни новини