Защитник на Монтана: Предупреждаваха ме да не идвам в България, защото ще съжалявам

Защитник на Монтана: Предупреждаваха ме да не идвам в България, защото ще съжалявам

Novsport

15-03-2021, 11:05

Защитникът на Монтана Раян Сенхаджи даде интервю за алжирския сайт dzfoot.com, в което говори за българския футбол и Монтана. 

"Започнах сезона в България с малко закъснение - през септември. Не направих подготовка с Монтана, поради което не играх първите 5 мача. Треньорът ме пусна за първи път за Купата срещу Извор, а четири дни по-късно бях титуляр с Лудогорец и оттогава играя постоянно", призна Сенхаджи. 

"В българското първенство има много физически сблъсъци и интензитет на играта. ЦСКА успя да победи Рома с 3:1 и да направи 0:0 с Клуж. На Лудогорец му бе трудно в Лига Европа, но срещу големи съперници като Антверпен и Тотнъм. Нивото на тези тимове и Локо Пловдив е достатъчно високо. Отборите се опитват да изнасят добре топката, не само първите три в класирането, но и Берое, Арда. Левски не е на мястото си в момента, тъй като е добър отбор. Това е първенство, което ме изненада приятно. Признавам, че имах познати, които ме предупреждаваха да не идвам тук, защото ще съжалявам и дори ще се изгубя в Монтана", заяви Сенхаджи. 

"Въпреки това, аз се съсредоточавам върху моята работя и искам да пробия в професионалния футбол. Целта ни с Монтана е спасението. Чувствам се добре тук, концентриран съм върху края на сезона, за да натрупам опит  да хвана окото на колкото се може повече отбори", допълни защитникът.

Източник: Novsport

Последни новини