Златомир Загорчич: Няма как да не съм доволен от победата

Златомир Загорчич: Няма как да не съм доволен от победата

Topsport.bg

08-10-2022, 19:50

Наставникът на Славия - Златомир Загорчич остана доволен от успеха с 1:0 над Септември София. Той обаче разкритикува своите футболисти, че не са създали достатъчно шансове във фаза атака.

"Съгласен съм, че можехме да вкараме втори гол. Вкарахме бърз гол ис е успокоихме. Направихме още ситуации, но трябваше да си направим по-лесен мача. Накрая 15-20 минути се защитавахме, тъй като Септември искаше на всяка цена да вкара гол. Успяхме да спечелим, което е най-важно. Няма как да не съм доволен от победата", сподели Заги.

"Не отдавам на нищо пропуските. Някой път трябва да имаш и късмет. Имахме периоди, в които терените бяха в лошо състояние. Сега се пооправят и се надяваме и нашият да го поддържаме, както е сега и да разчитаме да успяваме по-бързо да вкарваме головете си. Ахмед е много добър играч и за съжаление имаше малко проблеми.

Той се върна след дълга пауза, пристигна при нас, подготви се на лагера в Банско. Работеше добре, след което имаше проблеми отново и просто в определени моменти му липсва сила. Когато стане малко по-подготвен, ще бъде много по-опасен.

Ние си гледаме мача срещу Левски, както срещу всеки един друг противник. Показваме го това всеки път. Не заслужавахме да загубим четирите мача, но това е футболът. Не винаги по-добрият побеждава".

"Галин тренираше последните два дни, но не искахме да рискуваме. Имаше проблем с мускул. Предпазихме го и се надяваме за Левски да е готов", завърши сърбинът.

Източник: Topsport.bg

Последни новини