ЗЛОВЕЩО: Юноши на ЦСКА под обсада в Стара Загора, бомбардират ги с камъни

ЗЛОВЕЩО: Юноши на ЦСКА под обсада в Стара Загора, бомбардират ги с камъни

Novsport

30-09-2019, 08:57

Страхотен екшън се е разиграл в Стара Загора след мача между Берое и ЦСКА, пише "Меридиан Мач". Но става въпрос не за снощната битка на първите отбори, след която "червените" си тръгнаха набити, но на терена. Те спечелиха драматично с 3:2 при гостуването си в среща от елитната юношеска група до 19 г., след като на два пъти изоставаха в резултата.

Младите таланти на "червените" на се могли да си тръгнат близо два часа от стадион "Локомотив", тъй като автобусът им е бил обстрелван с камъни. Това обясни пред изданието треньорът на тима Даниел Моралес.

"Още по време на мача агитка на домакините от около 20 души започна да се дразни, очевидно от добрата ни игра. Напрежението се покачи след края и ни посъветваха да изчакаме докато феновете си тръгнат. Шофьорът ни се обади на полицията да помоли за ескорт. Органите на реда обаче не пристигнаха веднага. С нас все пак имаше охранители", обясни треньорът Даниел Моралес.

"Накрая ни казаха, че запалянковците ги няма. Качихме се на автобуса и едва изминахме 10 метра след портала, когато от близката горичка заизскачаха феновете и започнаха да обстрелват с камъни. Бяха ни дебнали от засада. Слава Богу, няма големи щети, а никой от отбора не пострада", допълни бразилецът.

"Междувременно дойде патрулка и ни ескортира до разклона за София. В никакъв случай не е приятно. Момчетата ни са разумни, дисциплинирани. Уча ги да играят футбол и че когато правят всичко, както трябва, резултатите идват", завърши Моралес.

Източник: Novsport

Последни новини