И Слован потвърди, че иска Ален Ожболт

И Слован потвърди, че иска Ален Ожболт

Novsport

20-12-2019, 10:55

Спортният директор на Слован Братислава Ричард Труц потвърди, че нападателят на Локомотив Пловдив Ален Ожболт попада в техните трансферни планове. Труц разкри, че лично е присъствал на няколко мача на смърфовете в последните месеци, за да гледа на живо изявите на 23-годишния футболист.

"Мога само да кажа, че той е в кръга от играчи, които следим, но все още не сме водили преговори. Не сме разговаряли с никого, нито с клуба, нито с играча. Той е футболист, когото познаваме и следим", коментира Труц пред Sport.sk.

"Нормално е да следим играчи за всеки един отделен пост, а не само за позицията на нападателя. Може да отправим оферта за Ожболт, но трябва да разгледаме всички възможни алтернативи", добави Труц.

Георги Иванов-Гонзо потвърди, оферта за Ожболт има и от Лудогорец. Гонзо обаче обяви, че словенецът е желан и от чужбина. Едната опция е именно словашкият гранд.

Вчера наставникът на Локо Бруно Акрапович потвърди, че Желемир Теркеш повече няма да е част от щаба му. Хърватинът си тръгва по собствено желание, като е искал да е по-близо до семейството си. "Имам доста варианти. Желаещи да работят в Локомотив Пловдив не липсват. Притегателна сила сме. Но няма да бързаме. Имам достатъчно добър щаб в момента. Има време. Ще преценим, не искаме да рискуваме", коментира пред "Тема Спорт" босненският специалист.

Черно-белите са в почивка и подновяват тренировки на 7 януари.

Източник: Novsport

Последни новини