Ивайло Чочев: Не ми е цел да стана голмайстор, отиваме в Разград да вземем някакви точки

Ивайло Чочев: Не ми е цел да стана голмайстор, отиваме в Разград да вземем някакви точки

Topsport.bg

05-11-2022, 19:24

Голмайсторът на ФК ЦСКА 1948 и на efbet Лига Ивайло Чочев коментира победата с 2:1 над Пирин (Благоевград) в efbet Лига. Полузащитникът вкара 14-ия си гол в първенството.

"Много труден мач беше, слабо първо полувреме за нашия отбор според мен. Останахме с човек по-малко, което ни затрудни допълнително. Радващо е, че през второто полувреме успяхме да преобърнем нашата игра, резервите ни помогнаха много, те обърнаха мача. Не ми е цел да стана голмайстор, но ще е приятно, ако завършва сезона като голмайстор. Все пак ще се радвам, ако продължа да вкарвам голове и помагам на отбора на печели точки. Ако стана голмайстор, това ще е плюс за мен и една награда.

От ръководството никой не ни е поставил цел шампионската титла, стремим се да печелим точки и да показваме добра игра, накрая на сезона ще видим къде ще сме в класирането. Срещу Лудогорец ни чака много труден мач - срещу най-добрия отбор в България, 11 години са шампиони, с най-добрите футболисти може би. Отиваме там да вземем някакви точки. Националният отбор ли? Така е преценил треньорският щаб, видяхме, че в предните два мача момчетата се представиха много добре, поздравявам ги. Аз се стремя да играя всеки мач добре и вече, когато те преценят", каза Чочев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини