Ивайло Чочев: Поздравявам момчетата за характера на този тежък терен

Ивайло Чочев: Поздравявам момчетата за характера на този тежък терен

Topsport.bg

03-10-2022, 17:37

Голмайсторът на ЦСКА 1948 при успеха с 3:1 като гост на Локомотив Пловдив Ивайло Чочев изрази удовлетворението си  след победата на отбора си, постигнат след две негови попадения и една асистенция.

"За мен тези два гола и асистенция са добри, тъй като с моята съпруга ни се роди дъщеричка. Поздравявам момчетата за характера на този тежък терен. Поздравявам и Локомотив Пловдив, но изпълнихме указанията на треньорите и взехме победата", коментира халфът.

"Първото полувреме имахме 2-3 ситуации, но не вкарахме. Второто почнахме с гол, което е хубаво, че вкарваме три гола навън, особено срещу добър отбор като Локомотив. За мен не е цел да вкарвам много голове. Така са преценили треньорите в националния. Поздравявам момчетата за доброто представяне. Когато селекционерът реши, аз съм насреща да се отзова за България".

"Това, че имаме 1 месец мачове в София, няма значение. Имаме тежки домакинства, после гостуване на Славия. Ще опитаме да вземем повече точки. Излизаме всеки мач за победа. Гледаме да се представяме добре, нямаме цел за края на сезона", завърши той.

Източник: Topsport.bg

Последни новини