Иван Василев: Локомотив (София) е единственият отбор в елита без спонсор

Иван Василев: Локомотив (София) е единственият отбор в елита без спонсор

Topsport.bg

30-08-2021, 11:22

Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев коментира ситуацията в клуба.

"Ние сме единственият отбор без спонсор. Надявам обаче това скоро да се промени и да можем да се похвалим с такъв. Водим преговори и чакаме да се стигне до нещо добро за Локомотив. Иначе и в момента при нас всичко е коректно и почтено. Каквото е обещано на играчите се изплаща навреме", заяви пред "Мач Телеграф" Иван Василев.

Той добави, че стадион "Локомотив" вече разполага с всичко необходимо, за да може да се провеждат на него мачове от Първа лига, макар и все още да няма осветление. Във вторник там е минала инспекция, която е обявила, че са покрити изискванията, които прокудиха "червено-черните" от "Надежда". Изградена е и ВАР система.

"Дано направят компромис да играем по-рано, но стадиона си", пожела си Василев, който разказа интересни неща, свързани с бившия десен бек на тима Педро Ферари, преминал преди дни в Пирин.

"Този въобще не искам да го виждам повече. Когато дойде за първи път при нас, искаше само хляб и легло, за да подпише. След това започна да ми извива ръцете, когато дойде време да преподпише. Искаше заплата, каквато само в Лудогорец могат да му дадат. Накрая реши да отиде в Пирин за същите пари, които му предлагах аз, за да остане. Пожелавам му успех, но не искам никога повече Локомотив да има нещо общо с него", заяви босът на "червено-черните".

Източник: Topsport.bg

Последни новини