Иван Василев обяви страхотна новина за Локо (София)

Иван Василев обяви страхотна новина за Локо (София)

Topsport.bg

15-01-2022, 14:34

Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев обяви след контролата с Надежда (Доброславци), че клубният стадион може да има осветление до края на април.

"Седма година ходя да се моля по институциите. За едни държавата е майка, а друго е мащеха. На 17-и декември взех разрешение за строителство. Другата седмица чакам последни оферти, за да мога да ги занеса в банката и да изтегля кредит. Играем на чужд терен, а мисля, че те не го заслужават. От 508 хиляди януари месец стигнахме до по-големи цени. Никога не иска да откликне и съм принуден да си го направя сам. Не съм говорил с новия министър на спорта. Вече съм изгубил всякакви надежди. Ако всичко върви наред, в края на месеца банката ще отпусне кредита. Може би до края на март, началото на април може стълбовете за осветление да са готови", заяви Василев.

"Треньорът е болен и в понеделник ще е на линия. Димитър Митков е контузен. Още се възстановява и Сашо Александров. Плюс Илия Димитров. Това са засега проблемите, които имаме. Всички започват да тренират в понеделник", продължи той.

"Търся ляво крило за момента, но трудно се намира. Даниел Генов отпада като вариант. Не ни трябват футболисти на килограм", завърши собственикът на Локомотив (Сф).

Източник: Topsport.bg

Последни новини