Иван Иванов: Искам да стигнем максимално далеч в Шампионска лига

Иван Иванов: Искам да стигнем максимално далеч в Шампионска лига

Topsport.bg

26-05-2022, 21:26

Треньорът на юношите на Славия Иван Иванов говори след края на финала за Купата на БФС, спечелен от "белите" с 2:1 над Левски. Бившият защитник на ЦСКА си пожела да играе и след Нова година в младежката Шампионска лига с тима от "Овча купел". Иванов разкри, че той ще води дубъла на Славия в Югозападна Трета лига.

"В момента не мога да кажа кое беше ключово във финала. Малко съм афектиран, не ме разбирайте погрешно - радвам се изключително много за тези момчета, положиха две години уникален труд, но просто философията за провеждане на мач и игра не ми хареса, особено първото полувреме. Леко се бях нервирал и ядосал, второто полувреме попроменихме доста неща и позаприличахме на това, което по принцип играем. Отборът на Левски също е добър, но ми се искаше чисто футболно да доминираме още повече, защото цяла година сме го правили срещу всички съперници. От тази гледна точка има лека горчивина, но пък момчетата показаха характер, дух, индивидуални качества, колективни действия, за които трябва да им свалим шапка.

Правя апел - да знаят, че в ШЛ ще се целим максимално далеч да стигнем. Във "В" група също ще имаме високи цели - хем ще гоним резултати, хем развитие на играчи и силно отборно представяне. Да, аз ще бъда начело на отбора във "В" група, поне такава информация имам аз. На почивката им казах, че дори да бяхме вкарали дузпата, не заслужавахме да водим. Бяхме една идея по-добре първото полувреме от Левски, но не беше това, което сме свикнали да играем. Казах им да забравят тотално за дузпата, дадох корекции и започнахме второто полувреме много силно. Хареса ми реакцията на отбора след разговора, който проведохме.

Източник: Topsport.bg

Последни новини