Иван Колев: Момчетата свършиха прекрасна работа

Иван Колев: Момчетата свършиха прекрасна работа

Novsport

15-02-2021, 16:02

Треньорът а Локомотив София Иван Колев говори след категоричния успех на „железничарите” над Спортист Своге във Втора лига. Той призна, че е останал доволен от видяното от отбора си на тежкия терен в квартал „Надежда”, но вярва, че има още неща, които трябва да се подобрят в играта на „червено-черните”.

„Поздравявам играчите за отличната работа при не много добри условия и терен. Нормално е да има напрежение в първата среща. Играхме добре в двете фази от играта, макар да мисля, че има още резерви, но не може да не отчетем прекрасната им работа”, започна Колев.

„Теренът е много сериозен фактор, но се справихме в днешния ден. Доволен съм от това, което постигнахме като резултат, но мисля, че имахме положения, в които трябваше да сме по-настойчиви и бързи в действията си и да постигнем още голове. Спортист Своге е стойностен отбор. Видяхме последните му два мача – срещу Левски и Лудогорец, играха със самочувствие и е труден съперник и затова победата е ценна. Тя, макар и неотдавна, вече е в миналото. Едва ли сега е необходимо да изрежда всичко, върху което ще работим. Ще гледаме пак мача и ще преценим какво да подобрим. Надявам се този терен да го няма в бъдеще, но трябва да сме внимателни”, завърши Иван Колев.

Източник: Novsport

Последни новини