Иван Колев: По-лесно е да влезеш от Втора лига в Първа, отколкото да се задържиш в елита

Иван Колев: По-лесно е да влезеш от Втора лига в Първа, отколкото да се задържиш в елита

Topsport.bg

16-05-2022, 22:27

Старши треньорът на Локомотив (София) Иван Колев коментира победата с 1:0 над Пирин в мач от 31-ия кръг на Първи лига.

"Разбира се, че съм доволен и то много доволен. Футболистите играха не само с желание и амбиция, но и със самочувствие. В много ситуации момчетата демонстрираха самочувствие. Пирин игра с голяма доза спокойствие и за тях беше по-спокойно. Този път и ние показахме самочувствие."

"Много ми се иска реализираните положения да бъдат завършвани, защото пропуските наистина бяха фрапиращи. Ние никога с играчите не сме говорили за оставане или изпадане, а за изпълнение на конкретни задачи на терена. Всички се отнасят изключително сериозно към задачите си", каза още Колев.

"Оценка не мога да дам за сезона, но само мога да благодаря за труда, който положиха всички в клуба. Всички положиха изключително старание. Футболните хора твърдят, че е по-лесно от Втора лига да влезеш в Първа, отколкото да се задържиш в елита. Не е лесно и ние го усетихме", коментира Иван Колев и завърши:

"Винаги, когато има официален мач футболистите трябва да са готови и са длъжни да покажат качествата си. Мисля единствено за следващия мач с Царско село, а после ще мислим за бъдещето."

Източник: Topsport.bg

Последни новини