Иван Колев: Разбира се, че ЦСКА е фаворит

Иван Колев: Разбира се, че ЦСКА е фаворит

Topsport.bg

02-12-2021, 10:17

Треньорът на Локо (Сф) - Иван Колев определи като абсолютен фаворит ЦСКА в столичното дерби от 17-ия кръг на efbet Лига.

"Железничарите" продължават да имат кадрови проблеми, а на "Българска армия" ще бъдат без наказаните заради натрупани картони Селсо Рапосо и Красимир Милошев. Извън сметките остават и контузените Марио Петков и Илия Димитров. След изтърпяно наказание в групата се завръща Мохамед Бухмиди.

"Разбира се, ЦСКА е фаворит в този двубой. Те имат много добри футболисти и дълга скамейка. Със сигурност ще искат да победят, след като загубиха последния си мач в Разград", каза наставникът за "Мач Телеграф".

Колев обяви, че е много вероятно отново да заложи на Александър Александров на върха на атаката след отличното му представяне и вкарания гол срещу ФК ЦСКА 1948 при равенството 2:2.

"Нашите цели са да играем добър футбол и да се представяме на високо ниво във всеки мач. Така играчите ще трупат самочувствие и увереност", допълни треньорът и призна, че президентът на клуба Иван Василев вече работи по зимната селекция.

Източник: Topsport.bg

Последни новини