Иван Колев скочи на съдията: Имаше чиста дузпа за нас

Иван Колев скочи на съдията: Имаше чиста дузпа за нас

Topsport.bg

26-10-2021, 17:36

Старши треньорът на Локомотив (София) - Иван Колев заяви след загубата от Локомотив (Пловдив) в 1/8-финала за Купата на България, че съдията Валентин Железов не е свирил чиста дузпа за неговия отбор.

"Много сме разочаровани. За съжаление в трети мач, въпреки в превъзходството ни през вторите полувреме, ние губим. Налага се веднага изводът, че просто в последните 25 метра липсва класа и острота на отбора", започна Колев.

"Чиста дузпа има срещу Виржил. Това стана пред съдията. Не мога да проумея защо не се дава. Така е свирил, така е завършил мача", добави той.

"Четири титулярни играчи отсъстваха от нашия отбор днес. Не мога бъда недоволен от работата на футболистите. Направихме доста добри атаки по фланговете, но в средата на атаката нямахме това, което се изисква да завършим добре атаките си."

"Локомотив Пловдив е класен състав, много сериозен отбор. Това е отбор, който се гради от няколко години. Познаваме играта на Локомотив Пловдив и не им позволихме да се разгърнат. Атмосферата на нашия терен е по-различна."

"Не може да очакваме, че нашият отбор ще върви само по възходяща линия. Ние нямаме кой знае какъв потенциал. Говоря като резервни състезатели, които да влизат и да вдигат рязко нивото на отбора. Най-важното е много упорито да се работи и да се опитваме да преодоляваме всяка слабост, която показваме."

"Илия Димитров още преди мача имаше проблеми. За това остана и резерва. Неприятна е контузията му и ще видим, след като докторът го прегледа какво е състоянието му", каза още Иван Колев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини