Иван Стоянов: Няма проблем да играя в Трета лига

Иван Стоянов: Няма проблем да играя в Трета лига

Novsport

04-09-2020, 15:53

Преди месец и половина Иван Стоянов навърши 37 години. След края на миналия сезон стана ясно, че Етър няма да разчита повече на него и той остана без отбор. Появиха се информации за интерес от страна на новака Монтана и Ботев Враца към него, но всичко остана само като пожелание. В кариерата си той вече е ритал на "Огоста" през 2016 година.

"Чувствам се добре. Тренирам индивидуално и изчаквам. Засега няма нищо конкретно, но аз съм длъжен да се подготвям и да съм във форма. Не мисля да спирам. Чувствам се здрав, мога да поиграя още годинки. Вижте Камбуров, защо да не", коментира Стоянов пред "Тема Спорт".

"На този етап няма нищо конкретно към мен. Засега само отделни разговори, но нищо конкретно", сподели бившият футболист на Сливен, ЦСКА, Лудогорец, Ботев Пд. На въпрос склонен ли е да играе във Втора лига той заяви категорично: "Втора лига, Трета лига, не е проблем да играя дори там. Просто да се движа. На тези години човек просто може само да се забавлява. Да изпитва наслада от това, което прави".

За раздялата с Етър племенникът на Йордан Лечков бе лаконичен: "Честно да ви кажа, в момента не искам да говоря по темата". 

Бившият национал направи и едно излизане в чужбина - в руския Алания Владикавказ, където бе продаден от ЦСКА. През сезон 2010/11 той записа 32 мача и 2 гола във Висшата лига на страната.

До две седмици Стоянов добави, че очаква развитие около свой трансфер.

Източник: Novsport

Последни новини