Иван Турицов: Тази победа няма да ни подведе по никакъв начин

Иван Турицов: Тази победа няма да ни подведе по никакъв начин

Topsport.bg

15-10-2022, 21:56

Защитникът на ЦСКА Иван Турицов говори след победата на "армейците" с 4:0 над Хебър Пазарджик на "Българска Армия" в мач от 14-ия кръг в efbet Лига.

"Представихме се на доста високо ниво. Владеехме мача от първата до последната минута. Играхме, както искахме. Опитахме се на 100% да изпълним указанията на треньора и се получи, затова победихме", каза фланговият защитник.

"Всеки три точки са важни за нас. Яд ни е, че загубихме от Лудогорец. Радостен съм, че спечелихме днес. За сега ще играем в тази система, това е лично решение на треньора, а ние се опитваме максимално да изпълним неговите изисквания", продължи Турицов.

Toй обясни защо пропусна последните два мача на ЦСКА. "Със сигурност не беше добре, защото съм напълно здрав, а пък не мога да помогна на отбора, но това е моя вина и напълно съм съгласен с решението на съдията. Ще се опитам да не правя това отново".

"Няма слаб отбор в първенството. От първата до осмата позиция разликата е в 3-4 точки. Тази победа с 4:0 няма да ни подведе по никакъв начин. Със сигурност, когато не играем на нашия стадион ще ние по-трудно, но такава е програмата. Готови сме за този сгъстен цикъл от срещи. Особено последните години свикнахме, защото играхме в европейските клубни турнири. Тогава играхме четвъртък-неделя, така че сме напълно готови", коментира Турицов.

"Напрежение нямаше, просто не успяхме да отбележим ранен гол. Това, че не отбелязахме в първите минути не ни притесни, напротив, имахме търпение и бяхме сигурни, че ще победим днес. Яд ме е за отменения гол на Шагоян, но не мога нищо да кажа, защото не съм гледал ситуацията. Той трябва да е радостен, защото е футболист на ЦСКА, а отборът победи", завърши защитникът.

Източник: Topsport.bg

Последни новини