Ивелин Попов: Ние сме разочаровани от равенството, а другият отбор се радва

Ивелин Попов: Ние сме разочаровани от равенството, а другият отбор се радва

Topsport.bg

17-04-2023, 20:21

Лидерът на Левски Ивелин Попов коментира равенството 0:0 с ЦСКА, в което пропусна дузпа.

"Настроението е все едно сме загубили. Мисля, че заслужавахме победа. За съжаление, изпуснах дузпа и съм главният виновник да не вземем трите точки. И в Русия съм бил дузпи, но просто ударът не бе добър. Вината е моя, защото аз бих дузпата, а не старши треньора, който ме е определил като изпълнител. Може би вратарят на ЦСКА е анализирал как бия дузпите.

Радвам се за феновете. Мисля, че направихме добър мач особено през второто полувреме, но не успяхме да победим. Тази подкрепа, която ни дават феновете е безценна и нито един клуб в България няма такава.

Ние сме разочаровани от равенството, а другият отбор се радва.

Мисля, че напускането на Мъри е голямо сътресение, не е лесно, но животът продължава и хората, които можем да извадим клуба от тази ситуация сме ние в съблекалнята заедно с нашите фенове".

"Може би указанията на треньора са ЦСКА да не бие, може би са доволни на точка срещу Левски. Има още един мач в плейофите. Левски като не побеждава, нищо не влиза в сметките. Надявам се и съм убеден, че ще имаме много победи и красиви игри", заяви Попето.

Източник: Topsport.bg

Последни новини