Ивелин Попов: Посвещавам трите поредни победи на Билал Бари

Ивелин Попов: Посвещавам трите поредни победи на Билал Бари

Topsport.bg

08-10-2022, 22:56

Футболистът на Левски Ивелин Попов коментира след успеха с 1:0 над Ботев (Пловдив). Бившият капитан на националния отбор посвети последните три успеха на състава на Станимир Стоилов на дългосрочно контузения Билал Бари.

"Много е важна тази победа. Още след мача със Стара Загора казах, че всеки следващ мач ще бъде най-тежък. Можехме да победим по-изразително, не се получи, но заслужавахме победата и зарадвахме нашите фенове, вървим напред в класирането. Искам да добавя, че много позитивни емоции ни се събраха в последно време, след победите над ЦСКА, Берое, сега Ботев, в еуфорията си забравяме да изразим подкрепата си към Билал Бари.

Минал съм през такава контузия, знам колко тежко, искам да му кажа, че го чакаме и тези три победи са за него. Ще направим всичко възможно да дойде и на финалната права да помогне на отбора. Самочувствието идва с годините, с титлите и трофеи, самочувствие имаме, трябва още малко да показваме от класата, която имаме несъмнено. Знаете, че в България се започна март, нямаше почивка, имаше много момчета в националния отбор, имаше контузии, обиграваме се в движение.

Живот и здраве, да натрупаме максимален брой точки до Нова година и след зимната подготовка ще изглеждаме доста по-солидно. Чувствам се много добре, за мен не е важно дали вкарвам голове и правя асистенции, важно е отборът да побеждава, за абсолютно всеки човек има място под прожекторите.

Не важно дали ще вкараш, някой пък може да предотвратиш атаката и след това да стане голът. Затова сме такъв един отбор. Постепенно узряваме, опитните затова сме тук, за да помагаме. Едно време в Литекс Мъри ни каза, че трябва да растем бързо, това са негови думи, които сега повтаряме", заяви бившият национал.

Източник: Topsport.bg

Последни новини