Ивко Ганчев: Искаме 9 точки от оставащите 3 мача до края на годината

Ивко Ганчев: Искаме 9 точки от оставащите 3 мача до края на годината

Topsport.bg

30-11-2021, 16:03

Берое си постави за цел да спечели 9 точки от оставащите 3 мача до края на 2021 година. Днес заралии приемат Славия, след това гостуват на Ботев Враца, а на 12 декември са домакин на Левски. Това е задачата, която спортният директор Ивко Ганчев зададе пред отбора.

"Ще бъде перфектно, ако във въпросните сблъсъци вземем максимума от точки - девет. Даваме си сметка, че Славия стои много по-добре откъм точков актив, в сравнение с миналия шампионат. Връщайки се към първия ни дуел с белите, загубен от нас с 2:3 като гости, смятам, че загубихме злощастно. Тогава играхме много по-добре от домакините, но те успяха да победят. Сега очаквам наш триумф и нови три точки в актива ни. От футболистите ни очаквам да видя малко повече агресия. Повече желание за борба и за битка. За такива момчетата ни донякъде загатнаха в предните два двубоя - домакинското равенство срещу Пирин - 1:1, и загубената визита срещу Черно море с 0:1. Не мога да кажа, че във въпросните мачове сме играли слабо. Можехме обаче да сме по-успешни и да излезем с положителен точков актив от тях, ако бяхме демонстрирали повече хъс и агресия", убеден е Ивко Ганчев.

Той изрази надежда, че трупането на максимален брой точки е възможна мисия за отбора под Аязмото.

"Това е целта на треньорския екип, на ръководството в мое лице, а надявам се и на футболистите. Срещу Славия очаквам сблъсък, след който Берое да зарадва феновете и да спечели трите точки", добави спортният директор на заралии.

Източник: Topsport.bg

Последни новини