Иво Ивков: Има интерес от "Юнайтед груп", генералният ни спонсор изнемогва да покрива изискванията

Иво Ивков: Има интерес от

Topsport.bg

28-06-2022, 14:08

Изпълнителният директор на Левски - Ивайло Ивков заяви, че ръководството на куба е положило къртовска работа. Той говори пред медиите в залата за пресконференции на стадион "Георги Аспарухов".

"Имахме наистина къртовска работа по лицензирането на клуба. По изключение дадох едно интервю, в което засегнах някои от темите. Третата причина беше, за да дадем старта на кампанията за абонаментните карти. И без моите призиви, тя върви отлично в момента.

За тези три месеца се случиха толкова много неща, колкото в близкото миналото за три години не са се случвали в нашия клуб. Това беше един луд сезон за Левски, започнал с пълна депресия и завършил с еуфория, опиянение и много радост. Левскари, честита Купа на България и честит лиценз. Когато поехме управлението и двете неща изглеждаха мираж.

Предстои ни мач, който е мечтан. Мисля, че ни се падна най-добрият възможен противник. Нима години не чакахме точно това? Мач на Левски с един много стойностен съперник. Не мисля, че ПАОК са чак такъв фаворит. При всички положения ще има футболен празник, поне два.

Има интерес от "Юнайтед груп". Нашият генерален спонсор изнемогва да покрива изискванията. Пристигна писмо в клуба, с което тази огромна интернационална компания. Те първо изпратиха свои представители. Видяха тренировка на Левски, които сигурно не са виждали и в Саутхемптън. Изпратиха писмо за придобиване на акциите", каза Ивков.

Източник: Topsport.bg

Последни новини