Играчите на Пирин са писали декларация, в която се оплакали от Таско Тасков

Играчите на Пирин са писали декларация, в която се оплакали от Таско Тасков

Topsport.bg

22-04-2022, 12:28

Играчите на Пирин (Благоевград) са писали декларация до собственика на клуба Пол Белогур, в която се оплакали от изпълнителния директор Таско Тасков, твърди "Мач Телеграф".

Футболистите били недоволни от действията на шефа на "орлетата" и настоявали ръководството да преразгледа работата му. Именно след протеста е бил назначен и Светослав Дяков за спортно-технически директор на Пирин.

Така било решено Тасоти да бъде върнат единствено към позицията си на маркетингов директор, каквато изпълняваше и във ФК ЦСКА 1948, и властта му да бъде окастрена, като няма никакъв контакт с отбора. Това накарало бившия футболен съдия да подаде оставка.

"Таско си подаде оставката и аз получих пълномощно да изпълнявам функциите на изпълнителен директор в клуба. Напускането на Тасков по никакъв начин не е повлияно от назначението на Дяков за директор. Светльо е един от най-успелите хора, които са излезли от Благоевград и са играли футбол на високо ниво.

Няма открит конфликт между Таско и футболистите. Играчите са твърди характери и е имало разговори между двете страни, но за конфликт не може да се говори", коментира временният заместник на Тасоти Велислав Елезов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини