ИЗВЪНРЕДНО: Бивши собственици ще финансират Левски всеки месец (ВИДЕО)

ИЗВЪНРЕДНО: Бивши собственици ще финансират Левски всеки месец (ВИДЕО)

Novsport

19-02-2020, 20:25

Бивши собственици на Левски ще помагат финансово на клуба чрез редовни месечни дарения до края на сезона. Става дума за Иво Тонев, Александър Ангелов и Николай Иванов, които притежаваха мажоритарния дял от акциите в периода юни 2015 - август 2016 г.

Решението бе оповестено пред bTV от Тонев, който бе и изпълнителен директор на Левски при предишния собственик - Тодор Батков. Самият Батков съобщи, че е дарил 10 000 лв. и е закупил абонаментни карти за себе си и своя син.

"С Александър Ангелов и Николай Иванов взехме решение да правим дарения на Левски всеки месец до края на сезона. Не желая да коментирам нищо повече, включително и за какви суми става въпрос. Сега е моментът всеки, който обича Левски, да помогне както може", лаконичен бе Тонев.

По-рано днес изпълнителният директор на "сините" Павел Колев разкри, че именно Ангелов е най-крупният дарител от началото на кампанията. Той се е включил в акцията за спасяването на Левски със 140 000 лв. Това е почти половината от общата сума, събрана до момента от дарения.

Източник: Novsport

Последни новини